Golvslipning i Stockholm

Nybergs Kakel & Golv erbjuder Golvslipning i Stockholm

Med en professionell golvslipning håller sig ett trägolv vackert längre. Vi hjälper dig att renovera dina golv och utför allt från furugolvslipning och brädgolvsslipning till trappor och parkettslipning. Låter det intressant? Kontakta oss idag så skickar vi en kostnadsfri offert till dig.

Ytbehandling och finish

Vid en golvslipning är det viktigt tänka igenom vilken ytbehandling som passar bäst. Hur du vill att ditt färdiga golv ska se ut? Kommer det att vara särskilt utsatt för slitage och påfrestningar?

Vi har ett antal behandlingar att välja på beroende på vad du behöver för att skydda dina golv. Med hårdvaxolja får du en lättskött yta med en fin och lite djupare lyster. Om golvet kommer att utsättas för mycket slitage rekommenderar vi en lackbehandling som finns att välj på från matt till blank.

Naturolja ger ett matt och diskret intryck men är också mer känsligt för repor och fläckar. Fråga oss gärna så kommer vi med tips om vad som fungerar bäst just för dig.

Slipa och underhålla golv

Resultatet av en golvslipning kan aldrig helt motsvara ytan på ett nygjord fabrikstillverkat golv. För att slipningen ska bli så lyckad som möjligt bör man dock tänka på att ta bort trösklar och socklar innan slipning samt se till att yttemperaturen på golvet inte överstiger 18-20°C.

24-48 timmar efter behandling kan du möblera golvet och mattor kan läggas på efter ca två veckor.

Eftersom trägolv är känsliga för fukt bör du bara rengöra golvet med en torr trasa och dammsugare. Golvet går att torka av med en väl urvriden microfiberduk men ska aldrig utsättas för väta.

Våra tjänster

Det är enkelt att beställa golvslipning hos Nybergs Kakel & Golv i Stockholm! Maila idag till info@nybergsgolv.se så hjälper vi dig med din förfrågan. Självklart skickar vi också en kostnadsfri offert om du så önskar.

Välkommen!

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information eller en kostnadsfri offert. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.