Badrumsrenovering Stockholm

Söker du hjälp med badrumsrenovering? Hos Nybergs Kakel & Golv får du alltid rätt service och inspiration inför din renovering, och självklart med ett perfekt resultat.

Söker du hjälp med badrumsrenovering? Hos Nybergs Kakel & Golv får du alltid rätt service och inspiration inför din renovering, och självklart med ett perfekt resultat. För oss är ingenting omöjligt – kontakta oss så hjälper vi dig med förslag och idéer kring allt från VVS till val av kakel.

Inspiration och kvalitet

Våra medarbetare är kända för sin noggrannhet och sin gedigna hantverkskunskap. Med vår hjälp förverkligar du enkelt dina idéer och får det badrum du alltid drömt om. Oavsett om du söker hjälp med totalrenovering eller en mindre reparation erbjuder vi alltid högsta kvalitet och service.

Stort sortiment av klinker & kakel

I samarbete med vår huvudleverantör Kakelspecialisten i Årsta kan vi erbjuda ett av marknadens största sortiment av kakel och klinker för badrumsrenovering till bra pris. Besök gärna deras showroom eller titta på bilder och skaffa inspiration till ditt nya badrum här på vår hemsida.

Ett helhetsperspektiv på badrumsrenovering

Med Nybergs Kakel & Golv erbjuds du totalentreprenad på ditt uppdrag för badrumsrenovering. Vi samarbetar med ett antal erfarna underleverantörer inom bl.a. VVS, el och badrumsinredning. Självklart står vi själva som samordnare av projektet – från planering till färdigt badrum.

Auktoriserade & behöriga hantverkare inom VVS

Nybergs Kakel & Golv är GVK-auktoriserade av AB Svensk Våtrumskontroll och våra medarbetare är behöriga att utföra alla delar av din renovering. Därför kan vi också erbjuda dig säkra installationer och goda kunskaper om allt från våtrumsgolv till golvbrunnar och montering av kakel.

Fråga oss gärna om vilket kakel eller val av inredning som passar för just ditt badrum. Vi hjälper dig gärna så att din renovering ska bli så säker och billig som möjligt utan att tumma på det goda resultatet.

Badrumsrenovering för hela Stockholm

Många av våra trognaste kunder finns i Huddinge, Nacka och Enskede men vi åtar oss självklart uppdrag runt om i hela Stockholm. Har du frågor om leveranser och utförande eller vad det kostar att anlita oss för renovering av badrum? Maila oss redan idag på info@nybergsgolv.se så hjälper vi dig!

Förutom badrumsrenovering i Stockholm, läs gärna om våra andra tjänster, ifall ni skulle vilja komplementera och utöka er renovering i er bostad, så kan ni läsa mer om våra andra tjänster i sidomenyn.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information eller en kostnadsfri offert. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.