Söker du en duktig mattläggare i Stockholm?

Söker du en duktig mattläggare i Stockholm? Då har du kommit rätt!

Nybergs Kakel & Golv erbjuder alla typer av mattläggning till låg kostnad. Oavsett om du vill lägga heltäckande mattor i våtrum, vardagsrum eller offentlig miljö får du alltid bästa möjliga service av oss. Välkommen!

Välj rätt typ av matta

Vi utför mattläggning i alla material från linoleum, plast och textil till vinyl. Kanske vill du lägga en ny plastmatta i din dusch eller ditt badrum? Alla våra medarbetare har GVK- behörighet för att arbeta i våtrum och vi kan även hjälpa dig att lägga plastmatta som tätskikt i badrum.

Idag finns även ett stort utbud av heltäckande mattor i snygg design att välja på. Med ett mjukt och skönt textilgolv eller textilmatta skapar du enkelt en mer inbjudande inredning i hall eller sovrum.

Söker du ett mer praktiskt alternativ som mattor i linoleum eller plast? Med linoleum får du en golvyta som är både hållbar och lätt att städa. Tack vare en smutsavvisande yta och stark bindning mellan lagren i mattan behöver du inte oroa dig för slitage eller skador på ditt nya golv.

Ta gärna en titt på våra populära vinylgolv från Hovi. Med unik design och extra slitstark kvalitet är de ett mycket bra alternativ när du ska välja golv till ditt hem. Fråga oss gärna om hur du kan installera deras produkter med vår hjälp. Vi ser till anpassa mått och storlek efter dina behov.

Vår service

Med över tio år i branschen har vi de kunskaper som krävs för att erbjuda mattläggning i toppklass till våra kunder. De flesta av våra beställningar kommer från Stockholm innerstad med närförorter, söderort och platser som Huddinge, Nacka och Enskede – men våra mattläggare tar sig självklart an uppdrag i hela Stockholm.

Använd dig gärna av möjligheten till ROT-avdrag när du beställer mattläggning av oss. Då behöver du bara betala 70 % av arbetskostnaden. Välkommen till Nybergs Kakel & Golv!

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information eller en kostnadsfri offert. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.