Platt- och kakelsättning i Stockholm

Platt- och kakelsättning i Stockholm med Nybergs Kakel & Golv

Nybergs Kakel & Golv i Stockholm erbjuder tjänster för plattsättning i toppklass. För dig som vill ha badrumsrenovering i Stockholm, av bästa kvalitet är vi det självklara valet. Maila oss idag så hjälper vi dig med inspiration och information inför renoveringen av ditt badrum.

Att välja kakel

Idag finns ett stort utbud av badrumsprodukter på marknaden – så stort att det ibland kan vara svårt att veta vad man ska välja. Hos vår huvudleverantör Kakelspecialisten i Årsta hittar du allt från vitt till mönstrat kakel samt klinker till golv och designad badrumsinredning.

Hos Kakelspecialisten finns även Skandinaviens största showroom för inredning till badrum. De erbjuder alltid personlig service i toppklass när du väljer kakel eller klinker hos dem. Och vi är stolta över att kunna erbjuda deras tjänster till våra kunder.

Är du osäker på vilket kakel som fungerar bäst i just ditt badrum? Vi ger dig gärna råd och tips om vad du bör tänka på när du väljer badrumsinredning. Du kan också skaffa inspiration och idéer genom att titta på våra bilder här på hemsidan och våra sociala medier.

Plattsättning och service

Hos oss får du rätt hjälp med plattsättning från erfarna hantverkare. Våra medarbetare är noggrant utvalda för att garantera allra bästa resultat och service till våra kunder. Därför kan vi alltid erbjuda säkra tjänster i enlighet med gällande branschregler.

Självklart är vi också certifierade för att installera våtrum av AB Svensk Våtrumskontroll.

Våra tjänster

Vi är idag en av Stockholms mest efterfrågade företag inom renovering av badrum. Vi hjälper dig med allt från val av klinker till plattsättning samt VVS och elarbeten. Har du frågor om pris eller leverans av dina produkter? Kontakta oss på info@nybergsgolv.se så hjälper vi dig.

Välkommen till Nybergs Kakel & Golv!

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information eller en kostnadsfri offert. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.