Om företaget

Nybergs Kakel & Golv är ett byggföretag i Stockholm med över tio år i branschen. Vi utför allt från tillbyggnad och nybyggnation av hus till badrumsrenovering, nyproduktion, stambyte, köksrenovering, lokalanpassning, plattsättning, golvläggning och golvslipning.

Jobbar med helheten

Hos oss får du hjälp med totalentreprenad på din renovering och vi har ett väl utvecklat samarbete med ett flertal noggrant utvalda underleverantörer. Det gör att vi kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar inom allt från VVS, ventilation och elinstallation till kakel, kök, mattor, golv och badrumsinredning.

Vi utför även totalrenovering av lägenheter och lokalanpassningar i Stockholm och har hjälpt ett stort antal bostadsrättsföreningar, lägenhets- och fastighetsägare med ombyggnation genom åren.

Våra garantier

Våra anställda och underentreprenörer har gedigna kunskaper inom bygg och tillbyggnad, badrumsrenovering och plattsättning, VVS och elarbeten samt golv och golvslipning. Företaget och alla plattsättare är auktoriserade och utbildade i GVK, vi är försäkrade samt behöriga att utföra alla tänkbara arbeten inom VVS och våtrum. Allt för att ge dig som kund största möjliga trygghet när du anlitar oss!

Innan vi påbörjar renoveringen av ditt badrum lämnar vi alltid en våtrumsanmälan till GVK. Efter avslutat projekt skickar vi ut våtrumsintyg och egenkontroller till dig som kund. Med omfattande garantier enligt gällande konsumentlagstiftning erbjuder vi alltid säkra tjänster av högsta kvalitet. Målet är att du som beställer av oss ska bli så nöjd som möjligt med vårt arbete.

Tack vare våra goda kundrelationer har vi fortsatt att växa som företag och står idag för ett starkt varumärke inom branschen. Vi utvecklas ständigt för att kunna erbjuda bästa möjliga service till dig.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information eller en kostnadsfri offert. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.