Köksrenovering av toppklass i Stockholm

Köksrenovering av toppklass i Stockholm med Nybergs Kakel & Golv

Drömmer du om att byta ut ditt kök? Vi på Nybergs Kakel & Golv i Stockholm utför både mindre och större köksrenoveringar till våra kunder. Vi hjälper dig gärna med tips och idéer när du ska planera din ombyggnad. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om våra tjänster.

Kakel och golvläggning

Att välja nytt kökskakel är både roligt och lite av en utmaning. Vilken typ av kakelplattor passar bäst i just ditt kök? Vi samarbetar med Kakelspecialisten i Årsta som har ett stort urval av snyggt kakel att välja på. Besök gärna deras showroom eller titta på bilderna här på hemsidan för extra inspiration.

Våra plattsättare har lång erfarenhet av att kakla om kök och ger dig alltid professionell hjälp med din köksrenovering. Oavsett om du vill sätta stora kakelplattor, klinkers eller en elegant mosaik får du ett slutresultat som du kommer att glädjas åt under en lång tid framöver.

Funderar du även på att lägga nytt golv i samband med din köksrenovering? Nybergs Kakel & Golv erbjuder professionell golvläggning av parkett och trägolv. Vi hjälper självklart också dig som vill lägga ett golv med kakel eller klinker för en extra rustik känsla.

Ett gott samarbete

Våra hantverkare har lång erfarenhet av att renovera kök. Oavsett om du behöver en skicklig snickare, elektriker eller en rörmokare har vi det som krävs för en säker och smidig köksrenovering. Vi erbjuder alltid totalentreprenad på ditt arbete och står då som samordnare för projektet.

Tack vare vårt samarbete med ett antal erfarna underleverantörer inom bl.a. VVS, el och kakel får du alltid service och material i toppklass när du anlitar oss till din köksrenovering.

Vi hjälper dig även gärna när du vill installera kök från Ikea.

Våra tjänster

De flesta av våra kundförfrågningar kommer från söderort som Huddinge, Nacka och Enskede. Men vi tar oss självklart an uppdrag från hela Stockholmsområdet. Låter det intressant? Maila oss idag på info@nybergsgolv.se så hjälper vi dig. Välkommen!

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information eller en kostnadsfri offert. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.