Professionell golvläggning i Stockholm

Hos Nybergs Kakel & Golv får du professionell hjälp med de flesta typer av golv.

Trägolv och parkett

Hos Nybergs Kakel & Golv får du professionell hjälp med de flesta typer av trägolv. Oavsett om du vill lägga lamellparkett, laminat eller massivt trä ser vi till att du får den service du behöver.

Lamellparkett är det vanligaste typen av golv i bostäder och offentlig miljö. Golvet har två eller flera skikt med en slityta på minst 2,5 mm. Massiva trägolv består av ett genomgående träslag och kan slipas många gånger. Det har en längre livslängd men är också känsligt för fukt och temperatur.

Ett laminatgolv är något billigare än parkett och massiva trägolv. Golvet är dock både smutsavvisande och slitstarkt vilket gör det till ett lämpligt val i mer utsatta innemiljöer.

Kök och badrum

Vi har lång erfarenhet av att installera golv i både kök och badrum. Oavsett om du vill kakla om i samband med en större renovering eller bara lägga klinker i duschen hjälper vi dig på bästa sätt.

Med en vacker parkett skapar du enkelt ett både elegant och mer inbjudande kök. Fråga oss om vilka material som passar bäst att installera – vi hjälper dig gärna med tips och idéer om renovering.

Golvslipning och underhåll

Hos oss får du också hjälp med underhåll av dina nya golv. Vi ger dig gärna rekommendationer om hur du tar hand om ditt trägolv på bästa sätt – fråga våra golvläggare på plats vid golvläggning eller maila oss så hjälper vi dig. Du kan också läsa mer om våra tjänster för golvslipning här.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med att lägga kakel, parkett eller att utföra golvslipning i Stockholm? Maila oss så hjälper vi dig med en kostnadsfri offert. Våra golvläggare har lång erfarenhet och ger dig alltid bästa möjliga service. Vi ser alltid till så att du får en golvläggning av bästa möjliga kvalitet.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information eller en kostnadsfri offert. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.