Badrumsrenovering Järfälla

badrumsrenovering-jarfalla

Hos Nybergs Kakel & Golv får du professionell hjälp med badrum & badrumsrenovering i Järfälla och hela Stockholm

Experter inom badrum & badrumsrenovering

Söker du hjälp med badrumsrenovering? Hos Nybergs Kakel & Golv får du alltid rätt service och inspiration inför din renovering, och självklart med ett perfekt resultat. För oss är ingenting omöjligt – kontakta oss så hjälper vi dig med förslag och idéer kring allt från VVS till val av kakel.

I samarbete med vår huvudleverantör Kakelspecialisten i Årsta kan vi erbjuda ett av marknadens största sortiment av kakel och klinker för badrumsrenovering till bra pris. Besök gärna deras showroom eller titta på bilder och skaffa inspiration till ditt nya badrum här på vår hemsida.

Självklart är vi också anslutna till GVK för bästa säkerhet vid renovering av våtrum och badrum.

Felfritt och kvalitativt - vi håller det vi sagt

Med Nybergs Kakel & Golv erbjuds du totalentreprenad på ditt uppdrag för badrumsrenovering. Vi samarbetar med ett antal erfarna underleverantörer inom bl.a. VVS, el och badrumsinredning. Självklart står vi själva som samordnare av projektet – från planering till färdigt badrum!

Nybergs Kakel & Golv är GVK-auktoriserade av AB Svensk Våtrumskontroll och våra medarbetare är behöriga att utföra alla delar av din renovering. Därför kan vi också erbjuda dig säkra installationer och goda kunskaper om allt från våtrumsgolv till golvbrunnar och montering av kakel.

Fråga oss gärna om vilket kakel eller val av inredning som passar för just ditt badrum. Vi hjälper dig gärna så att din renovering ska bli så säker och billig som möjligt utan att tumma på det goda resultatet.

Vi hjälper er hitta rätt kakel

Idag finns ett stort utbud av badrumsprodukter på marknaden – så stort att det ibland kan vara svårt att veta vad man ska välja. Hos vår huvudleverantör Kakelspecialisten i Årsta hittar du allt från vitt till mönstrat kakel samt klinker till golv och designad badrumsinredning.

Hos Kakelspecialisten finns även Skandinaviens största showroom för inredning till badrum. De erbjuder alltid personlig service i toppklass när du väljer kakel eller klinker hos dem. Och vi är stolta över att kunna erbjuda deras tjänster till våra kunder.

Är du osäker på vilket kakel som fungerar bäst i just ditt badrum? Vi ger dig gärna råd och tips om vad du bör tänka på när du väljer badrumsinredning inför badrumsrenovering.

Skaffa dig inspiration och idéer genom att titta på våra bilder här på hemsidan eller vårt instagram konto

Kontakta oss för badrumsrenovering i Järfälla

Behöver du hjälp med badrumsrenovering i Järfälla? Maila oss så hjälper vi dig med en kostnadsfri offert. Våra hantverkare och badrumsexperter har lång erfarenhet och ger dig alltid bästa möjliga service. 

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information eller en kostnadsfri offert. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.